دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 48 KB
تعداد صفحات : 111
بازدیدها : 430
برچسبها : دانلود پایان نامه خصوصیات مدیران مدیران مدارس
مبلغ : 8000 تومان
خرید این فایلاین تحقیق که با عنوان بررسی خصوصیات مدیران مدارس شهری شهرستان ساوجبلاغ و تطبیق آن با آیین نامه انتصاب مدبران انجام شده است از نوع تحقیقات توصیفی می باشد.
اهداف مد نظر تحقیق
1- بررسی خصوصیات مدیران مدارس شهری شهرستان ساوجبلاغ و تطبیق آن با آیین نامه انتصاب مدیران.
2- ارائه پیشنهادها و راه حلهای مناسب به مسئولین به منظور بهبود فرایند مدیریت و آموزش مدیران.
در ارتباط با اهداف موفق سئوالات زیر نیز برای محقق مطرح بوده است.
1- آیا انتخاب مدیران با شرایط مندرج در آیین نامه انتصاب مطابقت دارد؟
2- آیا مدیران مدارس دوره های کارآموزی و آموزش ضمن خدمت مورد نیاز پست مورد تصدی خود را گذرانده اند؟
اهمیت موضوع تحقیق
مدیریت مدارس نیز مانند دیگر مشاغل موجود در تعلیم و تربیت در پرتو تجارب و توقعات ناشی از نفش معلمی تحول یافته است و همواره کسانی به مقام مدیریت نایل شده اند که خود را معلمانی توانا و با تجربه می دانستند به همین سبب تمامی دانش آموختگان فعلی موقعیت خویش را مدیون صلاحیت و شایستگی معلمی خود هستند.
این جایگاه علمی و فرهنگی مدیران است که آنان را در حل مسائل و مشکلات تربیتی و سازماندهی امور آموزشی توانا می سازد. تحقق حاضر در صدد تبین این مسئله است که آیا مدیران شاغل به امر مدیریت هستند هستند یا خیر به عبارت دیگر آیا مدیران حاضر واجد آن خصوصیات و توانائیهای لازم جهت احزار مقام مدیریت هستند یا خیر به عبارت دیگر آیا مدیران حاضر بر اساس صلاحیتهای علمی و تجربی که کلیه مدیران می باید از آن برخوردار باشند انتخاب شده اند یا بر اساس مصالح دیگر بر این اساس محقق آیین نامه نحوه انتصاب مدیران مصوب 26/7/75 را ملاک تشخیص شایستگیها قرار داده است و امیدوار است نتایج تحقیقی بتواند در امر انتصاب جدید مفید واقع گردد.
مدیریت در مفهوم کلی و عام آن به شکلها و با دیدگاه های متفاوت تعریف شده است به گفته یکی از صاحب نظران به تعداد نویسندگان مدیریت از مدیریت تعریف ارائه شده است معذالک، همه اندیشمندان مدیران در یک نکته اتفاق نظر دارند و آن این است که مدیریت عامل رسیدن به اهداف سازمان می باشد.
با توجه به تعاریف گسترده و فراوان از مدیریت نگارنده به چندین تعاریف مشهور گذرا می پردازد.
- استونر می گوید مدیریت فرایند برنامه ریزی سازماندهی هدایت و کنترل کوششهای اعضای سازمان و استفاده از تمام منابع سازمان برای دستیابی به اهداف معین سازمانی است.
- فلیپو مدریت را هماهنگی همه منابع از طریق فراگردهای برنامه ریزی و کنترل عملیات سازمان به طوری که هدفها را بتوان به طور مؤثر و صرفه جویانه حاصل نمود تعریف می کند.
- دکتر علی علاقه بند در کتاب مقدمات مدیریت اموزشی مدیریت را به وجود آوردن و حفظ کردن محیطی که در آن افراد بتوانند در جهت بر آوردن هدفهای معینی به طور مؤثر و کارآمد فعالیت کنند تعریف می کند.
بر خلاف نظام های غربی که مدعی استقرار دموکراسی و لیبرالیزم در کلیه نهادهای خود می باشند و رفع نیازهای مادی و شهوانی را هدف نهایی اداره جامعه تعیین کرده اند و رضایت همگان را در تأمین سیری شکم و رفاه نسبی مردم می شناسند. اسلام در راستای دستورات الهی به دنبال تأمین ایمان و تعالی روح و روان انسانها به قصد بر آوردن نیازهای معنوی و روحانی آنان بوده و طبیعی است که رفع نیازهای مادی را نیز در حد ضرورت و برای همه در چارچوب مساوات و برابری از مد نظر دور نداشته است.
تأمین مادیات و پر کردن شکم و راحت طلبی موضوعی است که حیوانات جهان به دنبال آن می باشند و بر فرض که شکم انسان پر شود و همه نیازهای مادی او تأمین گردد آیا زندگی وی سرشار از امنیت و رضایت خاطر خواهد شد؟ طبیعی است که نه زیرا تأمین نیازهای مادی حداکثر می تواند رضایت جسم را فراهم کند ولی روح هنوز تشنه است تشنه امور و مسائلی که در حوزه مادیات بدانها دسترسی نیست در این باره می توان زندگی نا مزطلوب بسیاری از ملتهای جهان را مثال آورد گذشته از شرایط ناهنجار در کشور در کشورهای غربی که نیاز به شرح ندارد در بسیاری از کشورهای نفت خیز شرقی نیز که در آنها دولت ها و ملتها به یکباره به پول کلانی رسیده اند چه بسیار انسانهایی که از لحاظ جسمی سیر شده اند وقتی در تأمین نیازهای مادی را افراط بر گزیده اند ولی همین انسانها هر گز احساس رضایت و بی نیازی نکرده و همواره از کمبودهای فراوان که جملگی روحی و روانی می باشند رنج می برند این است که پول و سایر امکانات مادی جملگی فقط وسایلی هستند که انسان مس تواند برای رسیدن به اهداف متعالی خود به کار گیرد.
...
فهرست مطالب تحقیق
فصل اول : کلیات
مقدمه
بیان مسئله
اهداف تحقیق
روش انجام تحقیق
اهمیت موضوع تحقیق
محدودیتهای تحقیق
تعریف واژه ها و اصطلاحات
خلاصه از سایر فصلها
فصل دوم : ادبیات و پیشینه تحقیق
مقدمه
ادبیات
سابقه موضوع تحقیق
فصل سوم : روش تحقیقی
مقدمه
عنوان تحقیق
اهداف کلی تحقیق
نوع تحقیق
جامعه آماری
حجم نمونه
ابزار تحقیق
محدودیت های تحقیق
موقعیت تاریخی و جغرافیایی شهرستان ساوجبلاغ
اطلاعات کلی درباره مدارس شهرستان ساوجبلاغ
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها
فصل پنجم : نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع و مأخذ
ضمائم
خرید و دانلود آنی فایل