کارآموزی استفاده از کودهای شمیایی در کشاورزی

کارآموزی استفاده از کودهای شمیایی در کشاورزی کارآموزی استفاده از کودهای شمیایی در کشاورزی

دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 43 KB

تعداد صفحات : 66

بازدیدها : 224

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

کارآموزی استفاده از کودهای شمیایی در کشاورزی

کارآموزی استفاده از کودهای شمیایی در کشاورزی

مقدمه

یكی از عوامل مؤثر در بالا بردن سطح تولید كشاورزی استفاده از كودهای شیمیایی  است  پس از اینكه  در مركز تحقیقات كشاورزی  طرح آبیاری در آزمایشهای متعددی  بر روی آثار مثبت  كودهای سه گانه اصلی ( ازت ، فسفر و پتاس ) انجام گرفت این نتیجه عاید شد كه خاكهای خوزستان از لحاظ پتاس  غنی و از لحاظ ذخیره مواد آلی و تركیبات ازته بسیار ضعیف می باشند و اضافه كردن كود پتاس  به این خاكها  چندان تأثیری در بالا بردن محصول  اكثر گیاهان ندارد . لذا در چند سال اخیر عملاً  از كودهای پتاس هیچگونه استفاده نشده است ولی برای رفع نیازمندی گیاهان از كودهای شیمیایی ازت دار استفاده می گردد .

چون كودهای مختلف ازت كه بخاك اضافه می گردند بسهولت در اب حل می شوند بنابراین نسبت به جذب ازت بوسیله گیاه چندان اشكالی پیش نمی آید و در آینده فقط برروی  نحوه جلوگیری از شستشوی و اتلاف ازت در دوران آبیاری  مطالعه گردد .

بر خلاف ازت ، مشكل اساسی  استفاده از كودهای فسفر قلت قابلیت انحلال فسفاتها در شرایط خاكهای خوزستان است آزمایشگاهای گلدانی نشان داد كه حركت فسفر در خاك با پنج نوبت آبیاری فقط تا 6 سانتیمتر  عمق خاك  بوده كه بیش از 60% این فسفر در عمق 2 تا 4 سانتیمتری خاك حركت می كند .

اطلاعات فوق و كنترل مداوم فسفر  در خاك قطعات اراضی استفاده تحقیقات كشاورزی ، توجه را بر آن داشت كه امكان دارد قسمت اعظم  كود فسفر پخش شده در زمینی در دسترسی گیاه قرار نگرفته ومورد استفاده قرار نگیرد بخصوص درمورد كشتهای ردیفی برای اینكه بتوان حداكثر استفاده را از كود فسفر نمود ، بایستی كود را تا سر حد امكان در مجاورد ردیف بذر كاشته شده قرار داد این طریقه توزیع كود در خاك  برای اولین بار در مورد گیاه ذرت طراحی آزمایش شد ونتایج جالب توجهی بدست آمد . در این گزارش طریقه  آزمایش و نتایجی كه بدست آمد ، است تشریح شده و با تكرار این آزمایش و رفع نواقصی كه احیاناً  وجود دارد و همچنین تعمیم این روش در مورد گیاهان دیگر این امید وجود دارد كه بتوان در راه حداكثر استفاده از فسفر وبالا بردن سطح محصولات كشاورزی گام مثبتی برداشت .

آشنایی كلی با مكان كار آموزی

این مركز در ابتدا به صورت یك آزمایشگاه به نام ، آزمایشگاه بررسی آفات و بیماریهای گیاهی در سال 1338 وابسته به مؤسسة تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی در اهواز در محل فعلی تأسیس گردید بعداً ادلرات اصلاح و تهیة نهال و بذر ، وابسته به مؤسسة تحقیقات و اصلاح و تهیة نهال و بذر به آن اضافه شد و سرانجام در سال 1364 با نام ، مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ، شكل گرفت . بخش تحقیقات منابع طبیعی در سال 1369 از وزارت كشاورزی جدا و به وزارت جهادسازندگی واگذار گردید مجدداً پس از ادغام دو وزارت و تشكیل وزارت جهادكشاورزی در سال 1381 این بخش ، بار دیگر به مركز تحقیقات كشاورزی بازگشت و نام آن مجدداً به مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی خوزستان تغییر یافت.

این مركز دارای تعداد 10 بخش تحقیقات به شرح زیرمی باشد :

1-   بخش تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی

2-   بخش تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر

3-   بخش تحقیقات منابع طبیعی

4-   بخش تحقیقات علوم دامی

5-   بخش تحقیقات خاك و آب

6-   بخش تحقیقات فنی و مهندسی

7-   بخش تحقیقات حفاظت خاك و آب خیز داری

8-   بخش تحقیقات برنج

9-   بخش تحقیقات توسعة روستایی

10-بخش تحقیقات اقتصادی و اجتماعی

و همچنین تعدادی ایستگاه تحقیقاتی و نهاستان و قرق در برخی شهرستانهای استان

كاركنان آن شامل اعضای هیئت علمی ، كارشناسان ، تكنسینها و كاركنان امور اداری ، مالی وخدماتی می باشد. این مركز داری چندین آزمایشگاه نیز می باشد.


خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید