دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 850 KB
تعداد صفحات : 48
بازدیدها : 169
برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلپروژه کارآفرینی تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی در 48 صفحه ورد قابل ویرایش
- 1 مقدمه :
آبیاری از نظر علمی تعابیر مختلفی دارد اما به معنای واقعی کلمه ، پخش آب روی زمین جهت نفوذ در خاک برای استفاده گیاه و تولید محصول میباشد. هر چند فقط 15 درصد از زمینهای کشاورزی دنیا تحت آبیاری قرار دارند و 85 درصد بقیه به صورت دیم و بدون آبیاری مورد استفاده قرار میگیرند اما نیمی از تولیدات کشاورزی و غذای مردم جهان از همین زمینهای آبی حاصل میشود. که این خود نشان دهنده اهمیت و نقش آبیاری در بخش کشاورزی است.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام |
نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
تلفن |
|
|
|
|
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 32 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
آب از نهر آبیاری یا لوله دریچهدار در سطح خاک جریان یافته و با نفوذ تدریجی در خاک در اختیار ریشه گیاه قرار میگیرد. آبیاری سطحی به سه روش آبیاری کرتی - آبیاری نواری و آبیاری شیاری انجام میشود.
بطور کلی سیستمهای آبیاری تحت فشار به روشهایی گفته میشود که آب را توسط لوله و تحت فشاری بیش از فشار اتمسفر در سطح مزرعه توزیع میکنند. آبیاری تحت فشار به دو روش آبیاری بارانی و آبیاری موضعی انجام میشود. روش آبیاری موضعی به دو دسته آبیاری قطرهای و خطی انجام میگیرد.
ـ آرایش مستقیم دو ردیفی
این آرایش در باغات میوه مسن ، مخصوصاً موقعیكه نوع درختان كشت شده دارای زیشه های توسعه یافته و پراكنده ای است توصیه میگردد . در این روش آرایش قطره چكان چنانكه مشاهده میگردد از دو ردیف لوله فرعی و در دو طرف ردیف كاشت استفاده می شود .
برای كسب حداكثر سطح خیس شده فاصله لوله طرفین ردیف كشت بایستی تا حدی زیاد باشد كه میزان P W برای فاصله قطره چكانهای مورد نظر كمتر از 100 % نشود .
ـ آرایش قطره چكانهای چند شاخه ای
در این آرایش برای هر ردیف از كاشت درختان فقط یك لوله فرعی بكار می رود ولی بجای استفاده از قطره چكان ساده ( با یك خروجی آب ) از قطره چكان با چندین خروجی آب استفاده میشود .
ممكن است برای هر درخت یك عدد قطره چكان كه دارای 6 شاخه خروجی است بكار رود و یا دو عدد قطره چكان با 4 شاخه خروجی و یا سه عدد قطره چكان هر كدام با دو شاخه خروجی مورد استفاده قرار گیرد بهر حال تعداد قطره چكانها و همچنین تعداد شاخه ها قابل تغییراند در این آرایش بایستی سعی شود نقاط ریزش در بیشترین فاصله ممكن كه سطح خشكی در بینشان ایجاد نگردد قرار داده شود تا یدینوسیله حداكثر سطح خیس شده بدست آید . در مقایسه با استقرار لوله فرعی دو ردیفه این آرایش ارزانتر می باشد ولی اشكال عمده آن ثابت كردن نقاط ریزش و مشكلبودن نصب ، جمع آوری و نگهداری این نوع آرایش است .
خرید و دانلود آنی فایل