دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 26 KB
تعداد صفحات : 41
بازدیدها : 309
برچسبها : جدایی والدین اختلالات یادگیری كودكان
مبلغ : 3500 تومان
خرید این فایلمقاله تحقیقاتی تأثیر جدایی والدین در اختلالات یادگیری کودکان
///////////////////////////////////////////////
بخشی از متن
تعریف اختلال یادگیری
اختلال در یک یا چند فرآیند روانی پایه به درک یا استفاده از زبان شفاهی یا کتبی مربوط می شود و می تواند به شکل عدم توانایی کامل در گوش کردن ، فکر کردن ، صحبت کردن ، خواندن ، نوشتن ، حجمی کردن یا انجام محاسبه های ریاضی ظاهر شود. این اصطلاح شرایطی چون معلولیتهای ادراکی ، آسیب دیدگیهای مغزی ، نقص جزئی در کار مغز ، ریسلکسی یا نارسا خوانی و آفازیای رشدی را در بر می گیرد. از سوی دیگر ، اصطلاح یاد شده آن عده را که اصولا بواسطه معلولیتهای دیداری ، شنیداری یا حرکتی همچنین عقب ماندگی ذهنی یا محرومیتهای محیطی ، فرهنگی یا اقتصادی به مشکلات یادگیری دچار شده اند را شامل نمی شود.
ثابت شده است که علل بروز اختلالات یادگیری نسبتا مهم است. با این حال در پژوهشهای مختلف تاثیر عوامل زیر در بروز این اختلالات مورد تائید بوده اند. هر چند همواره تاثیر متقابل عوامل مورد نظر بوده است.
عوامل فیزیولوژیک موثر در بروز اختلالات یادگیری
بسیاری از متخصصان بر این باورند که علل اساسی و عمده اختلالات یادگیری آسیب دیدگی مغزی شدید یا جزئی و صدمه وارده به دستگاه عصبی مرکزی است.
شواهدی در دست است که نشان می دهد اختلالات یادگیری احتمالا در برخی خانواده ها بیش از دیگران دیده می شود. مطالعات انجام شده بر روی دوقلوها به گونه ای حاکی از نشانه های عمل ژنتیکی است. واکر ، "کول" و "ولف" به الگوهای خانوادگی پی برده اند که با اختلالات یادگیری پیوند دارند.
عوامل بیوشیمیایی موثر در بروز اختلالات یادگیری
گفته شده است که اختلالات گوناگون متابولیکی در حکم عواملی هستند که موجب اختلالت یادگیری می شوند. برخی از عوامل بیوشیمیایی که در ارتباط با اختلالات یادگیری از آنها نام برده شده است عبارتند از: هایپوگلیسمی ، عدم توازن استیل کولی نستروز و کم کاری تروئید.
...
اختلالات یادگیری امروزه یکی از مشکلات رایج دانش آموزان است که علاوه بر هزینه های مادی آن چه برای دولت و چه برای خانواده ها باعث مشکلات روحی و روانی برای دانش آموزان می شود. اگر بر روی اختلالات یادگیری اثر مثبتی بگذاریم هم هزینه های مادی و هم نگرانی های خانواده ها را کاهش داده ایم. بیش از ربع قرن است که مشاهده می شود رفتارهای ضداجتماعی با نارسائی در خواندن هم بستگی دارد.
جامعه تحقیق : دانش آموزان پسر دبستانهای ابتدائی و مدارس راهنمائی شهر تهران.
یافته ها : بین اختلال در خواندن واختلال سلوک رابطه معناداری وجود دارد. بین اختلال در نوشتن و اختلال سلوک رابطه معناداری وجود دارد. بین اختلال در ریاضیات و اختلال سلوک رابطه معناداری وجود دارد.
نتیجه : درصورتی که بتوانیم اختلالات یادگیری را کاهش دهیم احتمالاً اختلال سلوک هم کاهش پیدا می کند و بالعکس.
هدف از این مطالعه بررسی وضعیت سلامت روان دانش آموزان دوره های ابتدائی،راهنمائی ودبیرستانی تحت پوشش کمیته امداد امام شهرری در سال تحصیلی 74-75 است.به همین منظوراز مجموع 1920 دانش آموز تحت پوشش ،500 دانش آموز بطور تصادفی سیستماتیک انتخاب گردیدند که از این تعداد 183 نفر مربوط به دوره ابتدائی 187 نفر دوره راهنمائی و 130نفر دانش آموز دبیرستانی بودند.اطلاعات در مورد وضعیت سلامت روان دانش آموزان 13-7سال بر اساس آزمون راتر والدین و دانش آموزان 18-14 سال با استفاده از پرسشنامه سلامت عمومی گلدبرگ GHQ-28 بدست آمد.
...
فهرست:
تعریف اختلال یادگیری
علل بروز اختلالات یادگیری
انواع اختلالات یادگیری
رابطه طلاق و اضطراب در کودکان
اختلال سلوک
ملاکهایی برای تشخیص اختلال سلوک
علل اختلال سلوک
درمان اختلال سلوک
تحقیقات انجام شده در اختلال سلوک:
اختلالات یادگیری و تاثیر طلاق بر آن
انواع ناتوانی های یادگیری
عوامل بروز اختلالات یادگیری
تشخیص
مراحل درمان
خرید و دانلود آنی فایل