دسته : -مبانی و پیشینه نظری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 51 KB
تعداد صفحات : 37
بازدیدها : 904
برچسبها : اهمال کاری تحصیلی مبانی نظری
مبلغ : 14400 تومان
خرید این فایلفصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) در مورد اهمال کاری تحصیلی با منبع نویسی درون متنی و منابع پایانی انگلیسی و فارسی به شیوه APA در فرمت WORD
بخشهایی از متن مبانی نظری و پیشینه تحقیق
از نظر تاریخی اهمال کاری بر اساس دو دیدگاه قابل بررسی است. دیدگاه نخست، آن را یک پدیده نسبتا تازه و دیدگاه دوم، آن را پدیده تمام زمان ها در نظر می گیرد که در سال های اخیر افزایش یافته است.
بر اساس دیدگاه دوم هزاران سال است که تعلل به عنوان به عقب انداختن کار امروز به فردا، ایجاد مشکل نموده است. برای مثال حمورابی پادشاه بابل بر پایه قانون 283 به منظور جلوگیری از اهمال کاری قانون مهلت مقرر برای طرح شکایت را به ثبت رسانیده است. رومیان اهمال کاری را واگذاری کار امروز به فردا دانسته اند و در عصر حاضر نیز توماس هابز، ارزش شخصی هر فرد را در توانایی وی برای مدیریت و استفاده مؤثر از زمان تعریف می کند.
با وجود این؛ تنها در سال های اخیر در زمینه های ایجاد و چگونگی درمان آن توجه شده است. از نظر لغوی واژه ی اهمال کاری معادل تعلل، سهل انگاری و به تعویق انداختن می باشد. ...
ارائه ی دقیق از اهمال کاری و چگونگی عملیاتی این مفهوم، موضوعی است که مورد بحث محققان می باشد. یک تعریف اهمال کاری به جنبه ی درنگ و تأخیر می پردازد.
تعریف دیگر شامل یک حالت هیجانی منفی است که در نتیجه به تعویق انداختن عملکرد احساس می شود. در حالی که دیگران بر ماهیت غیر منطقی درنگ تأکید دارند.
عملیاتی کردن اهمال کاری نیز شامل موارد متعددی می باشد. برخی مقیاس ها فقط به بررسی ابعاد منفی اهمال کاری می پردازد. مقیاس های دیگر وجوه انواع خاص اهمال کاری را نشان می دهند.
تعلل ورزی با توجه به پیچیدگی و مؤلفه های شناختی، عاطفی و رفتاری آن، تظاهرات گوناگونی دارد. در تحقیقاتی که تاکنون صورت گرفته است، چهار نوع متفاوت اهمال کاری مشخص شده است:
اولین نوع، اهمال کاری آموزشی است که به عنوان تأخیر در انجام وظایف آموزشی و تحصیلی تا لحظه ی آخر شناخته می شوند.
دومین دسته شامل تعلل روزانه می باشد که مربوط به کارهای روزمره افراد است. در این نوع اهمال کاری، افراد در برنامه ریزی برای وظایف روزانه و تکمیل کردن آن ها در موعد مقرر مشکل دارند.
سومین نوع اهمال کاری در تصمیم گیری می باشد. این افراد برای تصمیم گرفتن در مورد مسائل خود تعلل می ورزند. ...
فهرست مطالب مبانی و پیشینه نظری
اهمال کاری تحصیلی
تعاریف
علایم اهمال کاری
رویکردهای اهمال کاری
رویکردهای رفتاری
رویکردهای رفتار منطقی - هیجانی
احساس خودکم بینی
پایین بودن سطح تحمل (سرخوردگی)
رویکردهای شناختی
نظریه ی درمان شناختی
رویکرد انگیزشی (تعلل به عنوان یک مشکل انگیزشی)
اهمال کاری به عنوان یک عادت
اهمال کاری به عنوان یک اختلال شخصیتی
تعلل تحصیلی (اهمال کاری تحصیلی) و تعلل غیر تحصیلی
اهمال کاری و اهمال کاری فعال
مفهوم درماندگی آموخته شده
خوداثر بخشی
تحقیقات انجام شده ی داخلی
تحقیقات انجام شده ی خارجی
منابع فارسی
منابع انگلیسی
خرید و دانلود آنی فایل