تحقیق زندگینامه نیما یوشیج و آثار برجسته او

تحقیق زندگینامه نیما یوشیج و آثار برجسته او تحقیق زندگینامه نیما یوشیج و آثار برجسته او

دسته : زبان و ادبیات فارسی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 152 KB

تعداد صفحات : 75

بازدیدها : 281

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

تحقیق زندگینامه نیما یوشیج و آثار برجسته او

زندگی نامه 27 صفحه

قصه ی رنگ پریده ، خون سرد 17 صفحه

افسانه 21 صفحه

ای شب 2 صفحه

آهنگر 1 صفحه

بهار 1 صفحه

قایق 2 صفحه

گل ناز دار 2 صفحه

زندگینامه و آثار 2 صفحه

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

بخشی از متن:

انتظار خدمت !

نیما همچنان در بایگانی اداره مالیه با حقوق ماهی بیست و دو تومان به کار مشغول است ؛ اما بسیار نامنظم .

برای آن که خانواده اش از این موضوع بویی نبرند ، روزها در شهر سرگردان است و به تماشای ویترین کتابفروشی ها مشغول می شود . سر انجام در نامه ای به تاریخ 13 آبان 1306 خطاب به رؤسای مافوق خود چنین می نویسد :

(( وقتی که نظر به منافع خود می اندازیم که در نتیجه فلان مقدار کار می توانیم به آن منافع برسیم ، بر مدت کار می افزاییم . ولی اگر می توانستیم به منافع کم و کوچک کسانی که آن کار را عهده دار می شوند توجه کنیم، در تصمیم خودمان مردد می شدیم .

از اخبار یومیه ، زیاد شدن کار است . در این خصوص علما کتاب ها نوشته اند . ولی مؤسسین قوانین ( مظالم ) کنونی نه آن علما را می شناسند ، نه آن کتاب ها را می خوانند . علم آن ها خبر و اوراد است . به این ها کاری نداریم . من کسی هستم که از صبح تا شب کار می کنم . چه اهمیتی دارد ؟! به من سفارش شده است ، در فلسفه را ببندم . مدت هاست بسته ام . کلیدش در جیب من است . ولی در نظر داشته باشید که این کلید ، هرگز زنگ نخواهد زد . زبان بسته شده ام . کار می کنم به این معنی که جوانی ام را به بیست و دو تومان می فروشم . برای این که مبادا در منفعت دیگران نقصانی پیدا شود ... .

... دفعه اول است که می نویسم ؛ ولی ابدا تملق و استدعا نیست . من مثل دیگران نمی توانم یک قطعه از اشعارم را به زیر پای فلان رئیس یا امیر یا وزیر بیندازم و قلم را پست کنم . خیالات مقدسم را کوچک نکرده ام که به من ترحم داشته باشید و یا کمک بفرمایید ؛ ولی اظهار درد کردن یک نوع فطرت طبیعی است . من مطابق عادت و طبیعت رفتار نمی کنم . چون کار در دست شماست آقایان ، راضی نباشید . ))

مسوولان پس از خواندن نامه ، منتظر خدمتش می کنند.

بار فروش !

در مهر سال 1307 ، نیما به همراه همسرش عالیه ، به شهر بار فروش (بابل) سفر می کند. عالیه در این شهر در مدرسه دوشیزگان سعدی به تدریس می پردازد و نیما که منتظر خدمت شده ، همچنان بیکار است . البته بیکاری او به معنای فاصله اش از شغل های اداری است و نه نوشتن و سرودن . در این روزها ، نیما نامه های بسیاری برای دوستان و بستگانش می نویسد ؛ نامه هایی که هر یک از آنها ، بیانگر روح درونگرا و حساس یک شاعر آگاه به اسرار طبیعت است .

نیما در مدت اقامت خود در بارفروش ، به نگارش کتاب های ((تاریخ ادبیات ولایتی)) ، ((کفش حضرت غلمان)) ، ((آیدین)) ، ((حکایت دزد و شاعر)) و ((سفرنامه بارفروش)) می پردازد .

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید