پاورپوینت تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری)

پاورپوینت تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری) پاورپوینت تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری)

دسته : -پاورپوینت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 502 KB

تعداد صفحات : 30

بازدیدها : 261

برچسبها : دانلود پاورپوینت

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

پاورپوینت تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری)

پاورپوینت تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری)

(( به تعداد 30 اسلاید ) ) 

qمقدمه vتجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری) یکی از روشهای سنتی انتخاب سهام عادی است و کاملاً متمایز از روش بنیادی است. vاگر چه روش تجزیه و تحلیل تکنیکی(نموداری) یک روش قدیمی است و به اواخر دهه 1800 میلادی بر می گردد ولی بکارگیری این روش برای گزینش سهام عادی همواره با بحث و جدل همراه بوده است. در نگاه اول به نظر میرسد روش تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری) یک روش قابل قبول و متداولی باشد ولی در د دهه اخیر این روش با چالش هایی همراه بوده است.

qتجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری) چیست؟ vاگر بخواهیم تعریفی از روش تجزیه و تحلیل تکنیکی ارائه کنیم می توان گفت که این روش عبارت است از بکارگیری داده های خاصی از بازار به منظور تجزیه و تحلیل وضعیت کلی بازار سهام و سهام عادی بصورت جداگانه. اغلب به این روش روش تجزیه و تحلیل بازار یا تجزیه و تحلیل داخلی نیز گفته می شود برای اینکه در این روش از طریق ثبت داده های مربوط به سهام به بررسی عرضه و تقاضای سهام در کل بازار پرداخته می شود. vبر خلاف روش بنیادی که بر داده هایی از قبیل سود سهام، فروش، نرخ های رشد و یا قوانین و مقررات دولتی مبتنی است، روش تجزیه و تحلیل تکنیکی مبتنی بر داده های منتشر شده بازار است.

qنکات زیر خلاصه ای از تجزیه و تحلیل تکنیکی را بیان می کند: Ø1- تجزیه و تحلیل تکنیکی مبتنی بر داده های منتشر شده بازار است. Ø2- تمرکز تجزیه و تحلیل تکنیکی بر استفاده از زمان و تأکید بر تغییرات احتمالی قیمت است. Ø3- تجزیه و تحلیل تکنیکی از طریق تجزیه و تحلیل تغییرات قیمت یک سهم و یا کل بازار بر عوامل داخلی بازار تأکید دارد. در مقابل، تجزیه و تحلیل بنیادی بر عوامل اقتصادی و سیاسی که نسبت به بازار عوامل خارجی محسوب می شوند تأکید دارد. Ø4- تجزیه تحلیل گران تکنیکی بیشتر علاقمند به تمرکز بر دوره زمانی کوتاه مدت هستند. تکنیک های مربوط به تجزیه و تحلیل تکنیکی به گونه ای طراحی شده اند که تغییرات احتمالی قیمت  را در دوره زمانی نسبتاً کوتاه مدت نشان دهند. از طرف دیگر تجزیه و تحلیل گران بنیادی، علاقه ذاتی به برآوردها و تجزیه و تحلیل های بلندمدت دارند.

qنقدینگی صندوق های مشترک سرمایه گذاری vصندوق های مشترک سرمایه گذاری موسسات سرمایه گذاری هستند که پرتفویی از اوراق بهادار را مدیریت می کنند. vبعنوان یکی از روش های تجزیه و تحلیل تکنیکی در خصوص میزان نقدینگی صندوق مشترک سرمایه گذاری می توان گفت که هر چه درصد نقدینگی در این صندوق ها بیشتر باشد بازار از رونق بیشتر برخوردار است. همین طور سطح پایین نقدینگی در این صندوق ها نشان می دهد که وجوه نقد پائینی در این صندوق ها برای خرید وجود دارد و علامتی برای یک بازار راکد است.

vمعمولاً وقتی سرمایه گذاران انتظار داشته باشند که قیمت ها کاهش یابد اقدام به فروش استقراضی می کنند. بنابراین نسبت فروش استقراضی عدد بالاتری را نشان می دهد. چنانچه نسبت فرش استقراضی برای یک سهام خاص بالا باشد این شاخص نشان دهنده این است که قیمت آن سهام کاهش خواهد یافت. با این حال بسیاری از تجزیه و تحلیل گران تکنیکی این نسبت را به روش برعکس تفسیر می کنند. در این تفسیر معکوس، نسبت فروش استقراضی بالا نشان دهنده بازار پررونق است برای اینکه تعداد سهامی که در حجم بالایی فروش استقراضی می شود بیانگر تعداد سهام زیادی است که باید خرید مجدد شود. در نتیجه کسی که فروش استقراضی انجام می دهد باید بدون در نظر گرفتن اینکه انتظارات او صحیح باشد یا نه، باید آن را مجدداً خریداری نماید. هر چه نسبت فروش استقراضی بیشتر باشد تقاضای بالقوه نیز بیشتر خواهد بود. بنابراین افزایش در این نسبت بیانگر این است که تقاضا برای سهامی که فروش استقراضی می شود نیز بیشتر خواهد بود.

qنسبت اختیار خرید و فروش سهام vبرخی از تجزیه و تحلیل گران تکنیکی معتقدند که افرادی که در بازار اختیار معامله فعالیت می کنند اغلب ضرر می کنند. افراد ریسک پذیر زمانی که انتظار دارند قیمت سهام افزایش یابد اقدام به خرید اختیار خرید سهام می کنند و وقتی انتظار دارند قیمت ها کاهش یابد اقدام به خرید اختیار فروش سهام می نمایند. از آنجا که این افراد بیشتر خوش بین هستند تا بدبین، بنابراین نسبت اختیار خرید و فورش سهام معمولاً بین 0/50 تا 0/60 است. این نسبت نشان می دهد که در مقابل خرید هر 10 برگ اختیار خرید سهام، فقط 5 تا 6 برگ اختیار فروش سهام خریداری شده است. وقتی این نسبت به 0/70 افزایش یابد نشان دهنده بدبینی افراد ریسک پذیر به برگ اختیار معامله است، اما برای تجزیه و تحلیل گران تکنیکی این نشانه خرید است. نسبت 0/40 یک علامت فروش است برای اینکه افراد ریسک پذیر نسبت به این چنین نسبتی خوش بین هستند. نسبت 0/60 یک شاخص نرمال است.

vنمودارهای میله ای معمولاً متداولترین نمودار در تجزیه و تحلیل تکنیکی است که علاوه بر وضوح از سادگی نیز برخوردار است. در نمودار میله ای، قیمت در محور عمودی و زمان در محور افقی رسم می شود. در این نمودار، تغییرات قیمتی روزانه را توسط میله های عمودی نشان می دهند که قسمت بالای (پایین) آن نشان دهنده بالاترین (پایین ترین) قیمت روز است. معمولاً قسمت پایین این نمودار حجم معاملات صورت گرفته هر روز را نشان می دهد. این مزیت نمودار میله ای باعث میشود که بطور همزمان فعالیتهای قیتی و حجم معاملات را در یک نمودار مشاهده کرد. از این نمودار می توان برای فواصل زمانی مختلف مانند روزانه، هفتگی، ماهانه و یا هر فاصله زمانی دیگر استفاده کرد. v

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید