مبانی نظری کاربردهای آموزشی تربیتی رسانه ها و شبکه های اجتماعی

مبانی نظری کاربردهای آموزشی تربیتی رسانه ها و شبکه های اجتماعی مبانی نظری کاربردهای آموزشی تربیتی رسانه ها و شبکه های اجتماعی

دسته : -مبانی و پیشینه نظری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 74 KB

تعداد صفحات : 53

بازدیدها : 367

برچسبها : رسانه های اجتماعی شبکه های اجتماعی آموزش اینترنتی آموزش مجازی

مبلغ : 13500 تومان

خرید این فایل

دانلود مبانی نظری رسانه های اجتماعی، شبکه های اجتماعی، خصوصیات آموزشی، تربیتی، رسانه های اجتماعی و یادگیری و پیشرفت تحصیلی

مبانی نظری بررسی متغیرهای رسانه های اجتماعی، شبکه های اجتماعی، خصوصیات آموزشی، تربیتی، رسانه های اجتماعی و یادگیری و پیشرفت تحصیلی

معرفی فصل دوم پایان نامه رسانه ها و شبکه های اجتماعی و کاربردهای آموزشی با منبع نویسی درون متنی و منابع پایانی انگلیسی و فارسی به شیوه APA

بخشهایی از متن مبانی نظری

رسانه های اجتماعی

در دنیای امروز، اینترنت به عنوان یکی از ابزارهای ارتباطی، اطلاعاتی و سرگرمی جایگاه ویژه ای دارد. وسایل ارتباطی با پیشرفت تکنولوژی تغییر می کنند. امروزه، تعداد رسانه های اجتماعی، که در آن ارتباطات برقرار می شوند، به سرعت در حال افزایشند. به عنوان بخشی از زندگی روزمره، بیشتر نوجوانان و بزرگسالان از رسانه های اجتماعی از جمله فیس بوک، مای اسپیس، یوتیوب، وبلاگ ها، و ویکی برای استفاده از منافع شناخت دیگران و معرفی خودشان به دیگران، استفاده می کنند. در همین زمان، یک چنین کاربرانی عکس ها و ویدئوهای خود را به اشتراک می گذارند، عضو گروه ها شده و به آنها امکانات ایمیل و ام اس ان ارائه می شود.

استفاده ی وسیع از تکنولوژی های اجتماعی (نرم افزار یا برنامه هایی که برای اهداف اجتماعی به کار می روند) به ویژه ابزار وب 2 ، پدیده ی نسبتا جدیدی است. شهرت وب 2 به دلیل خدمات بسیار قابل استفاده از جمله بلاگ نویسی، به اشتراک گذاری ویدئو و سایت های رسانه های اجتماعی است. تا حدودی، انجمن های گفتگوی آنلاین ناشی از وب 1 هم اغلب در گفتگوی وب 2 موجودند.

شبکه های اجتماعی به عنوان یکی از رسانه های اجتماعی اشاره به جمع آوری، ارائه، پردازش و انتشار اطلاعات اجتماعی چون نژاد، گرایش جنسی و یار همراه، مذهب، کتابها و فیلم های مورد علاقه، وضعیت روابط و آلبوم عکس می شود. این اطلاعات در میان دوستان، همکلاسان، اعضای خانواده و سایر افراد به اشتراک گذاشته می شود. شبکه های اجتماعی از طریق سایت های شبکه اجتماعی (SNS) عموما ولی نه لزوما، روی اینترنت ارائه می شوند. کاربران در یک SNS خاص ثبت نام می کنند و از تعاملات بعدی آن استفاده می کنند. فناوری های شبکه اجتماعی برای یادگیری و استفاده ساده هستند و در نهایت در بسیاری از حوزه ها استفاده می شوند تا سرعت تاثیر ارتباطات را بهبود بخشند.

خصوصیات مثبت شبکه های اجتماعی: خصوصیات آموزشی، تربیتی

* بهبود ارتباطات و همکاری

وبلاگ نویسی فعالیت در حال رشدی در میان حرفه ای ها و دانشجویانی دارد که مشتاقند تا ترکیبی از تفاسیر غیررسمی، لینک ها به منابع و نکات فردی را در وبلاگ هایشان نمایش دهند. SNS ها فرصتهایی به افراد می دهند تا تجربیات زندگی شان را به اشترک گذارند، و بازتابی روی مسائل اجتماعی داشته باشند و خودشان را در فضایی غیر تهدیدی ارائه کنند. SNS ها همچنین جوامع را قادر می سازند تا مکانی برای متخصصان، به اشتراک گذاری محتوا باشند و برای ایجاد محتوا همکاری داشته باشند ، همچنین به کارکنان دانشی امکان توسعه محدوده و حوزه روابط حرفه ای شان را می دهد.

* شبکه اجتماعی از تحقیق و توسعه پشتیبانی می کند

محققان علاوه بر استفاده از دانش موجود، دانش جدیدی ایجاد می کنند. فعالیتهای آنان اغلب در حوزه اجتماعی و تبادلات غیر رسمی، طوفان مغزی، اکتشاف ایده ها و شکوفایی متقاطع انجام می شود. شبکه های اجتماعی به محققان این امکان را می دهد تا از شبکه های اجتماعی اطلاعات و افراد به سمت چرخه های قدیمی دوستی بروند.

* شبکه اجتماعی سرمایه اجتماعی را بهبود می بخشد

سرمایه اجتماعی، منابعی هستند که از طریق ارتباطات میان افراد به وجود می آیند و مرتبط با خروجی های مثبت اجتماعی هستند همچون: سلامت عمومی بیشتر، نرخ جرایم کمتر و بازارهای سرمایه موثر تر .فیس بوک موانع مشارکت را کاهش می دهد بنابراین دانشجویان به جای آنکه از ارتباطات اولیه خجالت بکشند و یا نتوانند بدانها پاسخ مناسبی دهند، بیشتر بدان مشتاق شوند. و کاربرانی که بیشتر درگیر می شوند، روابط قویتری دارند که قبلا می توانست ضعیف تر باشد.

فرصت هایی برای استفاده از رسانه های اجتماعی در آموزش

در زمینه ی آموزش، رسانه های اجتماعی به دانشجو فرصت هایی می دهند تا با دیگر دانشجویان، آموزنده ها، مدیران، فارغ التحصیلان، هم داخل و هم خارج شرایط فعلی ارتباط برقرار کنند. دانشمندان، ابزارهای رسانه های اجتماعی برای توانایی آنها در جذب، ایجاد انگیزه و شرکت یافتن دانشجویان در عمل برقراری معنی دار ارتباط، تبادل محتوا، و همکاری مورد تمجید قرار می دهند. فرصت هایی در استفاده شبکه های اجتماعی در آموزش وجود دارند که به شرح آنها می پردازیم.

قابلیت انعطاف:

آموزش انعطاف پذیر گزینه ی چه چیزی، چه موقع، چه جایی و چگونه مردم یاد می گیرند را گسترش می دهد. این نوع آموزشی، روش های مختلفی از آموزش شامل آموزش اینترنتی را پشتیبانی می کند. قابلیت انعطاف یعنی پیش بینی کردن و پاسخ دادن به نیازهای همیشه در حال تغییر و انتظارات آموزش فنی و حرفه ای و آموزش مشتریان است که آموزنده ها و جوامع را شرکت می دهند. قابلیت انعطاف یکی از جذابترین عناصر یادگیری آنلاین در شبکه اجتماعی است. روش های مخلوط شده ای که یادگیری رو در رو و آنلاین را با هم ترکیب می کنند، فقط برای یک آموزش آنلاین برتر هستند. کلاس های رودر رو به احتمال زیاد سطوح بالایی از درک عاطفی را فراهم می کنند، این در حالی است که راحتی و قابلیت انعطاف اجزای آنلاین می تواند دانشجویان را به هیجان آورد تا کار آموزشی خود را تکمیل کنند.

عناوین مطالب مبانی نظری

رسانه های اجتماعی

ویژگی های شبکه های اجتماعی

خصوصیات عمومی و آموزشی رسانه های اجتماعی

خصوصیات مثبت شبکه اجتماعی: خصوصیات عمومی

خصوصیات مثبت شبکه های اجتماعی: خصوصیات آموزشی، تربیتی

استفاده فعلی از رسانه های اجتماعی در میان جوانان و دانشکده ها

استفاده های فعلی از سایت های شبکه های اجتماعی در سطح کالج

استفاده های کتابخانه ای

استفاده های دانشکده ها

استفاده های اداری

کاربردهای آموزشی، تربیتی رسانه های اجتماعی

مزیت های استفاده از رسانه های اجتماعی در امور آموزشی، تربیتی

فرصت هایی برای استفاده از رسانه های اجتماعی در آموزش

قابلیت انعطاف

قابل تکرار بودن

راحتی و قابلیت دسترسی

رسانه های اجتماعی و یادگیری و پیشرفت تحصیلی

چگونه SNS ها می توانند یادگیری را بهبود بخشند؟

کاستی ها و تهدیدهای شبکه اجتماعی

نکات لازم برای استفاده آموزشی از SNS ها

منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید